سفارش تبلیغ
صبا ویژن

مطالب زیر توسط نوشته شده است!

نکات مهم در مورد استفاده از کاندوم

نکات مهم در مورد استفاده از کاندوم:

◄ از استفاده همزمان مواد چرب کننده، روغن، مواد ضد عفونی کننده پزشکی (لوسیون) و مشتقات نفتی مانند وازلین برای چرب تر کردن کاندوم خودداری کنید. این مواد می توانند کاندوم را سوراخ ویا پاره کنند. تنها از ژل ها یا کرم های مخصوص و یا اسپرم کش های مکمل مخصوص که درداروخانه ها قابل دسترسی است استفاده کنید.

◄ بسته حاوی کاندوم را بدقت و به آرامی باز نمایید و به هیچ وجه از قیچی و اجسام نوک تیز استفاده نکنید.

◄ کاندوم را در حالت سخت شدن آلت تناسلی مردانه قبل از انجام نزدیکی استفاده نمایید، زیرا در ترشحات مرد قبل از انزال نیز اسپرم وجود دارد. کاندوم باید تمام طول آلت تا قاعده را بپوشاند.

◄ در هر بار نزدیکی از یک کاندوم جدید استفاده شود.

◄ از هر کاندوم فقط یک بار استفاده کنید.

◄ قبل از استفاده به تاریخ پایان مصرف آن توجه کنید.

◄ از مصرف کاندومهای تاریخ گذشته، چسبناک و شکننده بدلیل افزایش احتمال پارگی اجتناب نمایید.

◄ کاندومها را از حرارت، نور، فشار و رطوبت دایمی دور نگاه دارید زیرا احتمال سوراخ شدن و پارگی در آن افزایش می یابد و نمی توان به آن اطمینان کرد مثلا کیف پول جیبی شما که هر روز متحمل فشار است جای مناسبی برای نگهداری کاندوم نیست.


موضوعات یادداشت نظرات شما ()

کاندوم زنانه چیست؟
کاندوم زنانه

کاندوم زنانه چیست؟

کاندوم زنانه دارای جنس لاستیکی بسیار نازک، نرم و لطیف و بسیار راحتی است که دو حلقه قابل انعطاف درهردو سرانتهایی آن وجود دارد. یکی از این حلقه ها کمک می کند که کاندوم در داخل واژن خانم ها در آخر رحم ثابت جای بگیرد. همزمان حلقه دیگر کاندوم بیرون واژن قرار دارد

کاندوم زنانه چگونه عمل می کند؟
کاندوم زنانه از نوعی پلاستیک به نام پلی اورتان (Polyurethane) ساخته شده است. پلاستیک کاندوم زنانه قسمت داخلی، گردنه و لب های بیرونی واژن (آلت تناسلی زنانه) را می پوشاند. این وسیله نیز مانند کاندوم مردانه از بارداری ناخواسته، انتقال میکروب ها و ویروس هایی که می توانند از طریق تماس جنس از جمله ویروس اچ. آی. وی. انتقال یابند، جلوگیری می کند. این وسیله می تواند تا 8 ساعت قبل از تماس جنسی داخل واژن خانم ها جای داده شود.


موضوعات یادداشت نظرات شما ()

کاندوم چیست؟

کاندوم چیست؟

کاندوم یک پوشش پلاستیکی بسیار نازک است که پس از سخت شدن و ایستادن آلت تناسلی مرد و پیش از ورود به واژن (آلت تناسلی زنانه) روی عضوجنسی مرد کشیده می شود. از این طریق هنگام انزال مرد مایع منی در داخل غلاف کاندوم ریخته شده و مانع ازتماس اسپرم مرد با ترشح های داخل واژن شده وازرسیدن آن به دهانه رحم جلوگیری می کند.

 
امروزه کاندوم های زنانه نیزعرضه شده که خانم ها قبل ازنزدیکی می توانند آن را در داخل واژن خود قرار دهند.
در صورت استفاده صحیح، پزشکان کاندوم را به عنوان یک وسیله بسیار مناسب وکاملاً موثردر پیشگیری از بارداری و ابتلا به بیماری های مقاربتی می شناسند و توصیه می کنند.
کاندوم را با اسامی دیگری چون (کاپوت)، (عایق پلاستیکی) و ( غلاف) هم می شناسند


موضوعات یادداشت نظرات شما ()

ایدز از چه راههایی سرایت نمی کند؟

ایدز از چه راههایی سرایت نمی کند؟
:It is not possible to become infected with HIV through

ترس از اینکه در اثر تماس های روزمره و کارهای روزانه به ویروس اچ. آی. وی. آلوده شویم، ترسی کاملاً بیجاست. پس بهتر است که بدانیم:

ـ نه بوسیله روبوسی
ـ نه بوسیله بوسه و معاشقه و یا آب دهان (در صورتی که در دهان زخم و یا بیماری لثه که باعث انتقال ویروس از راه خون شود، وجود نداشته باشد)
ـ نه بوسیله بغل کردن و درآغوش گرفتن
ـ نه بوسیله دست دادن
ـ نه بوسیله تماس معمولی افراد در منزل، محل کار و یا اجتماع با بیمار
ـ نه بوسیله استفاده از وسایل غذاخوری مشترک
ـ نه بوسیله آب و غذا
ـ نه بوسیله نوشیدن مشروبات الکلی
ـ نه بوسیله عطسه و سرفه
ـ نه بوسیله تماس با اشک و عرق بیماران
ـ نه بوسیله استفاده از استخرهای‌ شنای عمومی و توالت‌های عمومی
ـ نه بوسیله دستگیره در، گوشی تلفن و بلیط اتوبوس
ـ نه بوسیله استفاده از البسه دست دوم
ـ نه بوسیله استفاده از وسیله نقلیه عمومی
ـ نه بوسیله نیش حشرات و یا تماس با حیوانات
ـ نه بوسیله ریش تراشیدن، خالکوبی یا ختنه کردن . اگر تیغ و یا سوزنی که استفاده می شود فقط برای یکنفر استفاده شود
برگرفته شده از وب سایت ایدز


موضوعات یادداشت نظرات شما ()

راههای انتقال ایدز و چند سوال در این مورد

راه‌های انتقال ایدز

ا‌چ آی وی در مایعات داخلی و مترشحه بدن انسان مبتلاء (بجز عرق و تا حدودی بزاق) وجود دارد، اما فقط از راه آمیزش جنسی، تبادل خون یا فرآورده‌های آن و از مادر مبتلاء به جنین قابل سرایت از فردی به فرد دیگر است.

۱) آمیزش جنسی اگر زن یا مردی به ویروس ایدز آلوده باشد، می‌تواند ویروس را از راه تماس جنسی به دیگری منتقل کند. تماس جنسی موقعی ممکن است منجر به سرایت اچ.آی.وی شود که یک طرف دچار اچ.آی.وی/ایدز باشد و تبادل یا تماس مایعات بدن طرفین رخ دهد. بنابراین تماس جنسی مرد با مرد، مرد با زن، زن با زن در این شرایط ممکن است موجب سرایت شود. لازم به ذکر است در مقاربتها حتی اگر انزال (خروج منی از آلت مرد) هم رخ ندهد امکان سرایت وجود دارد چون مایعات مترشحة قبل از آن هم حاوی ویروس هستند.

۲) تبادل خون انتقال خون و فراورده های آن اگر بدون اقدامات تشخیصی و ویروس زدایی انجام شود به احتمال بسیار زیادی موجب سرایت اچ.آی.وی می‌شود. امری که در کشور ما نیز برای بیماران هموفیلی و تالاسمی رخ داده است. لازم به ذکر است اهداء خون خطری برای سرایت به فرد اهداءکننده ندارد و فقط دریافت کنندگان خون در معرض خطرند. همچنین علیرغم انجام آزمایش های تشخیصی بر روی تمام نمونه های خون در حال حاضر اگر دوره پنجره را در نظر بگیریم که در آن نتیجه آزمایش منفی خواهد بود، بنابراین هر دریافت خون و فرآورده های آن باید برای آزمایش اچ.آی.وی اقدام کند. راه دیگر تبادل خون استفاده از سرنگ و ابزارهای تزریق مشترک (مانند پمپ دست ساز) است که مصرف کنندگان مواد مخدر تزریقی به ناچار یا ناآگاهانه از آنها استفاده می‌کنند.استفاده از هر نوع وسایل تیز و برنده‌ای که به خون فرد مبتلا به اچ.آی.وی/ایدز آغشته شده باشد، مانند سرنگ، سوزن، مسواک (در صورت ایجاد خونریزی لثه) و وسایل خالکوبی ممکن است ویروس را منتقل کند. راه دیگر هم سرایت از طریق پیوند اعضاء (کلیه، کبد، لوزالمعده و ...) است.

۳) مادر به جنین یا نوزاد مادران باردار اگر مبتلاء به اچ.آی.وی باشند محتمل است که در حین بارداری یا هنگام زایمان ویروس به فرزند آنان سرایت کند. همچنین شیردادن مادران اچ.آی.وی مثبت به فرزندانشان ممنوع است چون ویروس درون شیر نیز ترشح شده و منتقل می‌شود. انتقال در مراحل مختلف بارداری بدون داروهای پیشگیرانه در 25% تا 40% رخ می‌دهد. در صورتی که خانم‌های اچ.آی.وی مثبت باردار بشوند لازم است داروهایی مصرف کنند که احتمال سرایت به فرزندشان را کم می‌کند. همچنین نوزاد متولد شده از این مادران باید مدتی داروی ضد اچ.آی.وی بگیرد و شش هفته و ۱۸ ماه پس از تولد آزمایش اچ.آی.وی بشود تا وضعیت ابتلائش مشخص گردد.

*در صورت ارتباط جنسی با شخص مبتلاء (مرد با زن / مرد با مرد)، احتمال آلوده شدن کدام یک بیشتر است؟

خطر انتقال ویروس اچ.آی.وی در مردان همجنسگرا بیشتر و تقریباً دو برابر مردان غیر همجنسگرا ست. درضمن خطر دریافت ویروس در بین مردان همجنسگرا در فرد مفعول بیشتر است. احتمال انتقال آلودگی در هر بار آمیزش جنسی از مرد به زن(نزدیکی مهبلی) در حدود ۱/۱ درصد است و احتمال انتقال آلودگی از زن به مرد (نزدیکی مهبلی) در حدود ۰/۳ درصد می‌باشد. اما حتی یکبار تماس جنسی هم ممکن است منجر به سرایت اچ.آی.وی شود (این ارقام احتمال آماری است) بنابراین با این که احتمال سرایت در یک رابطه جنسی خیلی کم است اما صفر نیست!! و حتی مردانی وجود دارند که تنها با یک نزدیکی با زن اچ.آی.وی مثبت مبتلاء شده‌اند یا زنانی که با یکبار آمیزش با مردان اچ.آی.وی مثبت دچار شده‌اند.

*در چه مواقعی احتمال سرایت از راه جنسی بیشتر می‌شود؟

اگر زخم یا عفونت تناسلی وجود داشته باشد، اگر تماس جنسی با خشونت یا اجبار باشد، اگر فردی شرکای جنسی متعدد داشته باشد و نیز در مقاربت خشک خطر سرایت بیشتر است. همچنین در آمیزش جنسی مقعدی (مقاربت از راه پشت) احتمال سرایت بیشتر از راه مهبلی است. ازدواج موقت (متعه، صیغه) چون معمولاً طرفین سابقه ازدواج های منجر به طلاق یا موقت متعدد با دیگر افراد هم دارند یک عامل گسترش بیماریهای مقاربتی و از جمله ایدز می تواند باشد.

*آیا جلق زدن (استمناء) ممکن است موجب ایدز شود؟

جلق زدن به معنی استفاده از دست برای تحریک اندامهای جنسی است که معمولا برای رسیدن به اوج احساس جنسی (ارگاسم) بکار می‌رود و توسط خود فرد یا شریک جنسی او انجام می شود. سرایت HIV در نتیجه جلق زدن تقریباً ناممکن است.

*آیا معاشقه (بدون آمیزش جنسی) باعث سرایت می‌شود؟

اچ.آی.وی از راه تماس های سطحی (بوسیدن، در آغوش گرفتن، لمس بدن) که عشق بازی یا معاشقه خوانده می‌شود و کارهایی مثل غذا خوردن در ظروف مشترک، استفاده از حمام یا استخر مشترک انتقال نمی یابد. البته بوسة فرانسوی که با مکیدن لبها و زبان طرف مقابل انجام می شود ممکن است باعث سرایت اچ.آی.وی شود.

*تماس جنسی دهانی یعنی چه و آیا باعث سرایت می‌شود؟

ورود آلت تناسلی مرد به دهان زن و مکیدن آن یا لیسیدن و مکیدن ناحیه تناسلی زن را تماس جنسی دهانی می‌گویند و به دلیل وجود ویروس در ترشحات جنسی و امکان زخم های بسیار کوچک در مخاط دهان و لثه ممکن است باعث سرایت اچ.آی.وی شود. پس مقاربت دهانی (مکیدن یا لیسیدن آلت تناسلی طرف مقابل چه زن چه مرد) نیز ممکن است منجر به سرایت بشود

*آیا تماس جنسی با تن فروشان جوان خطر دارد؟

بلی. تن‌فروشان جوانتر و زیباتر چون مشتریان بیشتری دارند به احتمال بیشتری مبتلاء به بیماریهای مقاربتی و ایدز هستند.

*آیا در اعمال پزشکی امکان سرایت وجود دارد؟

هرگونه عمل جراحی، اندوسکوپی، دیالیز با دستگاه، دندانپزشکی، ختنه، حجامت، تزریقات و طب سوزنی که در آن شرایط سترون سازی کامل رعایت نشود ممکن است موجب سرایت اچ.آی.وی و سایر ویروسها از یک فرد مبتلاء به دیگران شود. در این موارد لازم است تا حد ممکن از وسایل سترون یک بار مصرف استفاده شود، ابزارهای مقاوم به حرارت‌ (مثل برخی ابزارهای فلزی جراحی و دندانپزشکی) در اتوکلاو یا فور و ابزارهای غیرمصرفی نامقاوم (مثل آندوسکوپ) با مواد شیمیایی ضدعفونی شوند که این کارها باید برای هر بیمار انجام شود. البته با توجه به رعایت دقیق این احتیاطهای همه جانبه مواردی که ثابت شده باشد اچ.آی.وی از مکانهایی مانند دندانپزشکی سرایت کرده باشد در تمام جهان انگشت شمار است.

*آیا کارکنان بیمارستانها و درمانگاه ها در معرض خطراند؟

پزشکان و پرستارانی که با بیماران اچ.آی.وی مثبت سر و کار دارند ممکن است در اثر تماس اتفاقی (فرو رفتن سوزن سرنگ یا تیغ جراحی) به اچ.آی.وی دچار شوند. در ضمن احتمال سرایت از بیمار اچ.آی.وی مثبت به پزشک بسیار بسیار بیشتر از احتمال سرایت از پزشک اچ.آی.وی مثبت به بیماران است. در هر صورت با مصرف به موقع داروهای ضدویروسی این احتمال به شدت کم می‌شود. در مواقعی که فرو رفتن سوزن یا موارد مشابه رخ می‌دهد باید در عرض ۷۲ ساعت شروع به مصرف داروهای ضد ویروسی شود. این امر با مراجعه به کلینیک ها و بخش های تخصصی بیماریهای عفونی امکان پذیر است.

*آیا در آرایشگاه ها امکان سرایت وجود دارد؟

تراشیدن مو، خالکوبی، تاتو، سوراخ کردن گوش که در آن شرایط سترون سازی کامل رعایت نشود ممکن است موجب سرایت اچ.آی.وی و سایر ویروسهای خطرناک از یک فرد مبتلاء به دیگران شود. در این موارد لازم است مشابه اقدامات پزشکی از وسائل یک بار مصرف (مانند تیغ) برای هر فرد استفاده شود یا ابزارها بطور کامل سترون شوند. توصیه می‌شود هر فرد هنگام مراجعه به آرایشگاه ها وسایل شخصی خود را به همراه ببرد (تیغ، قیچی، شانه، حوله و ...) تا از سرایت ایدز و سایر بیماریهای عفونی جلوگیری شود. اپیلاسیون (کندن موها) ممکن است موجب آسیب به پوست و ایجاد زخم های بسیار ریز در محل کنده شدن موها بکند، بنابراین بهتر است از وسایل یکبار مصرف برای آن استفاده شود.

نظرات یادتون نره


موضوعات یادداشت نظرات شما ()

چند تا عکس از خود ویروس ایدز

این هم چند تا عکس از خود ویروس ایدز


موضوعات یادداشت نظرات شما ()

یه خواهش از این وبلاگ برای کلیه وبلاگ نو یسان پارسی بلاگ یا غیره

برای آشنایی با خطرات مخرب ایدز در بین جوانان این سرزمین از کلیه وبلاگ نویسان خواهشمندم که لوگو یا لینک این وبلاگ را در وبلاگ خود قرار داده تا مردم حتی جوانان از خطرات ایدز با خبر شده و برای پیشگیری از آن اقدام نمایند.

باتشکر مدیریت وبلاگ ایدز

*پس بیایید تا دست در دست هم جامعه ای سالم داشته باشیم*


موضوعات یادداشت نظرات شما ()

هر روز ۱۴۰۰۰ نفر جدید به مبتلایان

اهمیت دادن به ایدز

اچ.آی.وی/ایدز معضلی پزشکی-بهداشتی است که ابعاد اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی آن بسیار گسترده‌اند. از آغاز کشف اولین مبتلایان آن در خرداد سال ۱۳۶۰ تاآواخر سال ۱۳۸۳ در سراسر جهان بیش از ۶۳ میلیون نفر مبتلا شده اند و ۲۳ میلیون نفر فوت کرده‌اند. در حدود نیمی از کسانی که دچار ایدز هستند قبل از ۲۵ سالگی آلوده شده اند و بدون دارو اغلب قبل از ۳۵ سالگی می میرند. هر روز ۱۴۰۰۰ نفر جدید به مبتلایان اضافه می‌شود که نیمی زن هستند و نیز نیمی ۱۵ تا ۲۵ ساله هستند. زنان و دختران به دلائل زیستی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی بیش از مردان در معرض خطر ابتلاء و آسیب ناشی از ایدز هستند. در کشور ما تعداد افراد مبتلای ثبت شده تا اول فروردین ماه ۱۳۸۴ ۱۰۲۶۵ نفر است که در طی دو سال گذشته بیش از دوبرابر شده است، و تخمین زده می‌شود که بین ۳۰ تا ۷۰ هزار نفر مبتلای ناشناخته در کشور حضور داشته باشند. بنابراین لازم است همه و به ویژه نوجوانان و جوانان آموزشهایی در راستای پیشگیری ببینند چون تاکنون واکسن و یا علاج قطعی برای این مشکل کشف نشده است و در آیندة نزدیک نیز امکان پذیر نیست.


موضوعات یادداشت نظرات شما ()

چند خبر و عکس از دنیای ایدز

افروختن نه هزارشمع قرمز به شکل آرم مبارزه با ایدز به مناسبت روز جهانى ایدز در شهر بازل سوییس

----------

ها راستی یادم رفت بگم رومان قرمز نماد اطلاع رسانی و همدلی با مبتلایان ایدز است

-----------

خبر-خبر از دنیای ایدز

ناقل ویروس ایدز به دهها زن در تهران دستگیر شد

چندی پیش از سوی پلیس بین الملل سوئد نامه ای به پلیس بین الملل ایران ارسال شد که در آن عنوان شده بود مرد 52ساله ای به نام رابرت که تابعیت ایرانی دارد و در این کشور با نام جیمز پاتریک کیم بال زندگی می کرده است ، به دلیل انتقال ویروس ایدز به یک زن فرانسوی تحت تعقیب قرار دارد و بر اساس آخرین پیگیری های پلیس سوئد، نامبرده به ایران آمده است.

به دنبال دریافت این نامه ، مراتب به بازپرس شعبه 12دادسرای ناحیه 7تهران گزارش شد و بازپرس طباطبایی دستور لازم را برای پیگیری و دستگیری متهم صادر کرد. پس از صدور دستور قضایی ، ماموران با بررسی و تحقیق متوجه شدند این متهم که از اسامی مختلف جعلی استفاده می کند، از سال 1993 تا 1998 بیش از 150زن و دختر را به این ویروس کشنده آلوده کرده است.

این گزارش حاکی است ، با سرنخ های به دست آمده در این زمینه ، ماموران در مرحله بعدی متوجه شدند، رابرت در پی یک اختلاف پرونده ای را در یکی از مجتمع های قضایی مطرح کرده است.

ماموران با عزیمت به این محل وی را دستگیر و تحقیق از او را آغاز کردند. رابرت پس از دستگیری ، ابتدا منکر هر نوع بیماری شد ؛ اما پس از به دست آمدن دفترچه خاطرات وی ، مشخص شد نامبرده با چندین زن و دختر جوان در ارتباط است که این افراد نیز شناسایی شدند و متهم با مشاهده آنها اعتراف کرد با آنها ارتباط داشته است.

متهم در ادامه گفت : من 14سال پیش متوجه شدم به بیماری ایدز مبتلا شده ام و در این مدت سعی می کردم با استفاده از داروهای قوی و ورزش ، خود را سرپا نگهدارم.

وی افزود: پس از آن که متوجه شدم پلیس چند کشور در تعقیب من هستند ، به ایران بازگشتم و پس از برقراری ارتباط با زنان و دختران ، با معرفی خود به عنوان دکتر ، مهندس و صاحب دیگر مشاغل که مورد توجه قرار می گیرد ، آنها را اغفال می کردم ؛ از آنجا که زبان انگلیسی را براحتی صحبت می کنم ، آنها نیز بلافاصله تحت تاثیر گفته های من قرار می گرفتند. در پی این اعترافات ، بازپرس توکلی دستور انجام معاینات از زنان و دختران دستگیر شده را صادر کرد تا مشخص شود که آیا آنها ناقل این ویروس هستند یا خیر، گزارش خبرنگار ما حاکی است ، بعدازظهر روز گذشته بازپرس دادسرای اوین پس از صدور قرار مجرمیت ، متهم را در اختیار ماموران اداره اطلاعات نیروی انتظامی قرار داد تا در خصوص وی تحقیقات بیشتری صورت پذیرد. بازپرس طباطبایی در خصوص این پرونده به خبرنگار ما گفت : متاسفانه بیشتر اغفال شدگان را زنان و دختران خیابانی تشکیل می دهند و با بررسی و تحقیق ، به این نتیجه رسیده ایم ، کسانی که توجهی به ارزشهای حاکم بر جامعه ندارند و براحتی فریب می خورند، به سرنوشت بدی دچار می شوند که نمونه عینی آن را، در این پرونده شاهد هستیم.

وی افزود: به عنوان مثال یکی از این افراد، دختر جوانی است که بدون توجه به عاقبت کار، با این فرد آشنا شده و سپس به دعوت او به منزل متهم رفته است و آن گونه که خود عنوان می کند، پس از نوشیدن آبمیوه ساعتها بیهوش بوده است.

اکنون نیز با اضطراب در انتظار اعلام نتیجه آزمایش ها و معاینات به سر می برد. گفتنی است ، قرار مجرمیت متهم بعدازظهر روز گذشته صادر شد و قرار است در چند روز آینده وی در یکی از شعبه های دادگاه محاکمه شود.

----------

یه خبر دیگه

شهر ری 47 نفر مبتلا به ایدز دارد

من نمی گم شهرهای دیگه ندارند، شاید هم بیشتر داشته باشند

----------

یه معضل مهم در زیمباوه

کودکان زیمباوه فراموش شده اند

- از هر پنج کودک زیمباوه ای، یک نفر نوزاد است و بیش از یک میلیون در این کشور به ویروس ایدز آلوده اند.

- هر 15 دقیقه در یک روز، یک کودک زیمباوه ای بر اثر بیماری ایدز می میرد.

- 160 هزار کودک در سال 2005 والدین خود را از دست داده اند.

- هر روزه 110 کودک زیر 15 سال به ویروس ایدز مبتلا می شوند.

----------

واز آخر هم در روزهای دیگه مطالب زیر رو تو وبلاگم میزارم

عشق و لذت از ارتباط جنسی و نزدیکی دختران و آخرش هم ایدز
همه چیز درباره کاندوم (برای انهایی که این چیزا سرشان نمی شه)
مردان، اعتیاد تزریقی و اچ. آی. وی - ایدز
راههای انتقال ایدز
و....
پس به ما دوباره سر بزنید
این هم یه عکس دیگه
ای دیدی چی شد یادم رفت که بگم نظرات تون رو بزارید
یا علی

موضوعات یادداشت نظرات شما ()

ایدز چیست و چگونه بوجود می آید؟

ایدز یا نشانگان نقص اکتسابی ایمنی در اثر ویروسی به نام اچ.ای.وی یا ویروس نقص ایمنی انسان به‌وجود می‌آید

از زمان آلوده شدن بدن به ویروس اچ.ای.وی تا بروز ایدز ممکن است شش ماه تا ده سال و یا بیش‌تر طول بکشد در این مدت گرچه فرد به ظاهر سالم به نظر می‌رسد، اما ناقل بیماری است و می‌تواند افراد دیگر را آلوده کند. ایدز مخفف عبارت «نشانگان نقص ایمنی اکتسابی» به زبان انگلیسی است. بر اثر تخریب یاخته‌های دستگاه ایمنی بدن ناشی ازاچ.ای.وی، برخی بیماریها و عفونتها فرصت مبتلاء کردن انسان را پیدا‌ می کنند که موجب نشانه‌ها و علائم متنوعی در بدن می‌شود. برخی از این نشانه‌ها اولین بار در سال ۱۹۸۱ میلادی در افراد بالغ جوانی دیده شد که دچار نقص های ایمنی مادرزادی نبودند و این تعجب پزشکان را برانگیخته بود. به همین لحاظ مجموعه این علائم را «نشانه‌های نقص ایمنی اکتسابی» یا ایدز نام نهادند، چون نمی‌توانستند آنرا به بیماری مشخصی نسبت دهند و هنوز اچ.آی.وی شناخته نشده بود. بنابراین ایدز مرحله‌ای است که اچ.آی.وی مدتها (چندماه تا چند سال) در بدن حضور داشته و موجب تخریب اکثر یاخته‌های دستگاه دفاعی بدن شده است و فرد مبتلاء مستعد بروز بیماریهای عفونی، سرطانها و مشکلات دیگر می‌گردد.

لطفا نظرات یادتون نره


موضوعات یادداشت نظرات شما ()

   1   2      >
تابستان 1384 - ایدز

جمعه 103 فروردین 10

امروز: 0 بازدید

فهرست

[صفحه اصلی]

[مشخصات من]

[پست الکترونیــکی]

[ورود به بخش مدیریت]

موضوعات وبلاگ ایدز

حضور و غیاب

یــــاهـو

لوگوی وبلاگ ایدز

تابستان 1384 - ایدز

جستجوی وبلاگ ایدز

:جستجو

با سرعتی بی‏نظیر و باورنکردنی
متن یادداشت‏ها و پیام‏ها را بکاوید!

لوگوی دوستان


لینک دوستان

نوای آشنای1

نوای آشنای2

اشتراک

 

آرشیو

تابستان 1384

طراح قالب

<a href='http://www.parsiblog.comwww.parsiblog.com">

تعداد 132287 بازدید